LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

O Kompaniji

„LUKOIL SRBIJA" d.o.o., ćerka-preduzeće PJSC "LUKOIL"  je društvo sa ograničenom odgovornošću  za promet naftnih derivata i   zauzima drugo mesto po broju benzinskih stanica na tržištu Republike Srbije.

Osnovna delatnost „LUKOIL SRBIJA" d.o.o. usmerena je na formiranje savremene efikasne maloprodajne mreže, povećanje kvaliteta usluživanja klijenata na benzinskim stanicama, pružanje servisnih usluga i širenje asortimana robe široke potrošnje i povećanje lojalnosti potrošača. Jedan od prioritetnih pravaca je osvajanje evropskih koridora i svih važnijih magistralnih puteva u zemlji.

U kompaniji „LUKOIL SRBIJA" d.o.o. radi oko 180 zaposlenih, a kroz partnersku — dilersku mrežu kompanija zapošljava još oko 800 ljudi.

Osim realizacije u maloprodaji „LUKOIL SRBIJA" d.o.o. ostvaruje i veleprodaju naftnih derivata. Osim toga, Kompanija nudi široki asortiman motornih ulja LUKOIL.

Za sva pravna lica, preduzetnike I poljoprivrednike, koji žele da smanje i optimizuju svoje troškove, nudi se mogućnost točenja derivata na korporativne kartice.

U cilju poboljšanja kvaliteta usluga na benzinskim stanicama i zaštite svojih klijenata „LUKOIL SRBIJA" d.o.o. vrši kontrolu kvaliteta naftnih derivata u stacionarnoj laboratoriji na naftnom skladištu Ostružnica.

„LUKOIL SRBIJA" d.o.o. posluje kroz mrežu od 112 aktivnih benzinskih stanica širom Srbije, kao I dva naftna skladišta u Doljevcu I Ostružnici.

Poslovna zgrada Društva nalazi se u savremenom zdanju na Novom Beogradu.