LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

Industrijska bezbednost

„LUKOIL SRBIJA" d.o.o. se stara da uvođenjem novih tehnoloških unapređenja smanji već prepoznate rizike u cilju stvaranja bezbednih uslova za rad svojih zaposlenih, poslovnih partnera i stanovništva u regionima u kojima posluje. Ovo su neki od strateških ciljeva Kompanije.

Naše opredeljenje je da poslujemo poštujući principe društveno odgovornog poslovanja i samo dobavljači (i njihovi podizvođači) koji ispunjavaju zakonsku regulativu Republike Srbije imaju mogućnost da učestvuju na tenderima i u nabavkama koje Kompanija sprovodi.

Naša politika između ostalog predviđa: poboljšanje nivoa industrijske bezbednosti, zaštite na radu i životne sredine zahvaljujući povećanju pouzdanosti tehnološke opreme, uvođenja novih tehnologija i automatizovanih protivpožarnih sistema; obezbeđivanje spremnosti kompetentnih službi i personala za delovanje na likvidaciji mogućih havarija, požara i vanrednih situacija; povećanje nivoa pripremljenosti i opremljenosti protivpožarnih službi; povećanje efikasnosti proizvodne kontrole, korporativnog nadzora i unutrašnje kontrole nad poštovanjem zakonskih propisa u oblasti industrijske bezbednosti; sprovođenje celog kompleksa mera za sprečavanje povreda na radu i profesionalnih oboljenja zaposlenih i drugo.