LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

FEST UZ TRADICIONALNU PODRŠKU LUKOIL SRBIJA

{ 12.5.2021. 0:00:00 }

​Međunarodni filmski festival - FEST, održava se 49. put od 7. do 16. maja 2021. u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF) i pod pokroviteljstvom kompanije LUKOIL SRBIJA u nekoliko velikih bioskopskih sala u Beogradu i predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske, evropske i domaće kinematografije u sedam selekcija.

Ovaj festival je jedan od projekata kulture koje LUKOIL SRBIJA pomaže već šest godina u okviru Sporazuma o saradnji s gradom Beogradom. Festival se ove godine održava pod sloganom «Povratak u budućnost» sa namerom da kao najveća i nadaleko poznata filmska manifestacija u zemlji i regionu, doprinese ponovnom oћivljavanju bioskopskih platna i povratku filmske publike u bioskope.

Na svečanom otvaranju 49. izdanja Međunarodnog filmskog festivala – FEST su dodeljene počasne nagrade «Beogradski pobednik» za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti našem reditelju Puriši Đorđeviću i glumcu Radetu Šerbedžiji. Na zatvaranju festivala, priznanje «Beogradski pobednik» će dobiti i scenograf Miljen Kljaković - Kreka.


  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje