LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

UŠTEDA KROZ LUKOIL TAXI PROGRAM

{ 19.6.2014. 0:00:00 }

U Beogradu je započeta kampanja povodom programa LUKOIL TAXI kartica. Ovaj projekat koji je Društvo „LUKOIL SRBIJA" AD realizovalo uz podršku Privredne komore Beograda omogućava povoljne uslove za taksiste i sprovodiće se u maloprodajnoj mreži kompanije u Beogradu od 23. juna, a u ostatku Srbije od 1. jula ove godine.

Program je startovao malom revijom oldtajmera ispred sedišta „LUKOIL SRBIJA" na Novom Beogradu i na benzinskoj stanici Staro Sajmište, gde su ovi vremešni lepotani snabdeveni motornim gorivima. Zatim su prezenteri vozilima Oldtajmer kluba Beograd, obišli više od 20 većih taksi stanica u gradu i privukli značajnu pažnju kako taksista i njihovih mušterija, tako i prolaznika. Taksistima su predstavnici kompanije i Privredne komore Beograda objasnili prednosti korišćenja LUKOIL TAXI kartice, kao i način kako da postanu njihovi korisnici. Tom prilikom njima su uručeni i prigodni korporativni pokloni, kao i flajeri sa detaljnim uputstvima.

Kupovinom goriva putem LUKOIL TAXI kartice preduzetnici ili pravna lica koja su registrovana za obavljanje auto-taksi prevoza putnika ostvaruju pravo na popust od pet dinara na sve vrste naftnih derivata uključujući i autogas TNG. Sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici LUKOIL TAXI kartica taksisti mogu pronaći na bilo kojoj benzinskoj stanici „LUKOIL SRBIJA" i na sajtu www.lukoil.rs, a karticu će dobiti u roku od pet dana od dana podnošenja zahteva. Pored toga taksisti će o ovoj pogodnosti moći da dobiju informacije i preko svojih taksi udruženja. Ovaj program nije vremenski ograničen.

Po rečima predsednika Zajednice opštih udruženja preduzetnika Privredne komore Beograda gospodina Milivoja Armuša: „Na inicijativu Komore i taksi udruženja svi korisnici LUKOIL TAXI kartice mogu se odlučiti da se u periodu od 01.07. do 31.07. odreknu popusta u korist postradalih u poplavama".

  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje