LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

MOTORNA ULJA LUKOIL PREDSTAVLJENA NA MEĐUNARODNOM SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU

{ 16.5.2022. 11:20:49 }

Publici Međunarodnog sajma automobila "DDOR ECO BG CAR SHOW 07" koji se od 12. do 15. maja održava pod sloganom „Prirodni broj obrtaja“, LUKOIL SRBIJA predstavlja široku lepezu visoko kvalitetnih motornih ulja LUKOIL, pogodnih za korišćenje kako u najsavremenijim motorima, tako i starinskim modelima. U hali 3, koja je posvećena oldtajmerima i različitim tipovima starovremenskih automobila, Oldtajmer klub Beograd je u saradnji sa LUKOIL SRBIJA organizovao spektakularnu izložbu starovremenskih automobila i prestižnih kolekcionarskih primeraka. Do sada neviđeni skup broji 103 starovremenska automobila.

Izložba je organizovana po tematskim celinama, kako bi posetiocima bila pružena mogućnost putovanja kroz vreme i istoriju automobilske industrije, između dva svetska rata i u vreme prve sajamske izložbe Beogradskog sajma. Zaseban i ekskluzivan segment ove izložbe je retrospektiva domaćih proizvoda „Zastave“, svojevrstan istorijat višedecenijske okosnice jugoslovenske i srpske auto-industrije.

Ove jedinstvene sajamske manifestacije, najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu ali i jugoistočnoj Evropi, se održava nakon dvogodišnje pauze u organizaciji sajmova. Jedna od tema ovogodiљnjeg sajma je održћivost životne sredine.


  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje