LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

LUKOILOVI DOBITNICI OPREMILI AUTOMOBILE ZA ZIMU

{ 29.11.2018. 0:00:00 }

​Kompanija LUKOIL SRBIJA je svečano uručila glavne nagrade u velikoj nagradnoj igri koja je trajala od 17. oktobra do 14. novembra ove godine.

I ovoga puta za potrošače su pripremljene korisne i kvalitetne nagrade. Točenjem 15 litаrа mоtоrnоg gоrivа ili 25 litаrа autоgаsa vozači su mogli da učеstvuјu u nаgrаdnој igri „Sprema se zimnica za vaš auto“.

Dok je prolećna nagradna igra LUKOIL SRBIJA „Predstavnici nacije bez gravitacije“ bila posebna zbog neuobičajenih nagrada, kompanija se potrudila da jesenja kampanja obezbedi korisne, kvalitetne i vredne poklone: dva dočeka Nove godine u Moskvi za dvoje, 5 vaučer kartica u vrednosti od po 200.000 dinara za kupovinu naftnih derivata, 10 robnih vaučera za kupovinu automobilskih guma u vrednosti 35.000 dinara, 10 krovnih kofera za automobil i još preko 300 nagrada.

29. novembra je u poslovnoj zgradi LUKOIL SRBIJA održano svečano uručenje glavnih nagrada. Direktor za isporuke i veleprodaju Nastas Mihajlović je u prisustvu brend ambasadora kompanije Vojina Ćetkovića čestitao nagrađenima, zahvalio se na poverenju i obećao da će se LUKOIL SRBIJA truditi da nastavi sa raznovrsnim aktivnostima i kampanjama koje će biti interesantne i nadasve korisne potrošačima.

Ovom prilikom su uručene zahvalnice partnerima koji upravljaju benzinskim stanicama koje su dale najveći doprinos da i ova nagradna igra postigne uspeh, kao i poslovnim partnerima koji su pomogli realizaciju nagradne igre.


  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje