LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

KARNEVAL KOLA I KAFE NA BENZINSKOJ STANICI LUKOIL SRBIJA

{ 26.7.2021. 12:48:41 }

​Na benzinskoj stanici „Avalski put“ održan je treći po redu skup oldtajmera i sportskih automobila u okviru manifestacije „Cars & Coffee“. Ovo živopisno okuplјanje na benzinskim stanicama LUKOIL SRBIJA, organizovano u saradnji sa autoportalima „Autoslavia.com“ i „Bud3.net“, postaje tradicionalno, budući da je prvi ovakav karneval održan 2019.

Na „Avalskom putu“ su se stekli četvorotočkaši ukupne vrednosti oko četvrt miliona evra. Pojedinačno se njihova cena kreće od 10 do 60 hilјada evra.

Atraktivni automobili postali su deo redovnih promotivnih aktivnosti Društva, jer njihova izletnička vožnja svaki put kreće sa nekog od LUKOIL-ovih objekata, a njihov konačni cilј ovog puta je bio Rudnik. Ovgodišnji „Cars & Coffee“ je protekao u znaku obeležavanja 30. godišnjice rada LUKOIL-a, ali i promocije proizvoda i usluga koje su u ponudi maloprodajne mreže LUKOIL SRBIJA.

Ovom prilikom dugogodišnji partner naše kompanije Javno preduzeće Putevi Srbije su popularizovali svoju akciju usmerenu na isticanje bezbednosti u saobraćaju pod nazivom „Tri sekunde – ceo život. Držite bezbedno odstojanje. Sačuvajte život!“

Manifestaciju su dodatno istakle svojim prisustvom članice seniorske odbojkaške reprezentacije Srbije Slađana Mirković i Maja Aleksić. One su u okviru trogodišnje saradnje Društva sa Odbojkaškim savezom Srbije učestvovale u promociji velikog jubileja PAO „LUKOIL“.


  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje