LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

DONACIJA U GORIVU PROTIVTERORISTIČKOJ JEDINICI

{ 8.5.2014. 0:00:00 }

Na svečanosti koja je 7. maja održana u bazi Protivterorističke jedinice (PTJ) Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije povodom Dana jedinice i Slave Đurđevdana ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio je komadantu PTJ pukovniku policije Goranu Dragoviću donaciju u motornom gorivu, koju tradicionalno dodeljuje Kompanija „LUKOIL SRBIJA".

Na svečanosti je predsdnik Srbije Tomislav Nikolić , primajući priznanje u vidu plakete, istakao da ova jedinica zajedno sa drugim jedinicama policije i vojske brine o bezbednosti i građana i dece u Srbiji. Direktor policije Milorad Veljović, čestitajući Dan jedicine, poručio je da će PTJ kao i policija zajedno sa vojskom biti stub bezbednsoti države.

U okviru svečanosti ambasador Čepurin je uručio sertifikate pripradnicima jedinice koji su obuku završili u centru za obuku FSB u Rusiji. Na poligonu u Lipovačkoj šumi, nadomak Beograda, pripadnici jedinice su izveli vežbe kojima su su pokazali sposobnost u rešavanju kriznih situacija u javnim objektima i javnom prevozu.

  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje