LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

URUČENA PRIZNANJA POVODOM DANA POBEDE

{ 29.4.2015. 0:00:00 }

Povodom obeležavanja 70. godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu danas je u Moskvi upriličena ceremonija dodele državnih, strukovnih i korporativnih priznanja radnicima kompanije „LUKOIL". Za veliki doprinos razvoju energetskog kompleksa Rusije i Kompanije, dugogodišnji savestan rad rukovodilac Uprave Predsednika Ruske Federacije za državne nagrade Vladimir Osipov i predsednik Kompanije Vagit Alekperov uručili su rukovodiocima i radnicima preduzeća Grupe „LUKOIL" zaslužena priznanja.

„Ordenom Prijateljstva" nagrađen je generalni direktor „LUKOIL SRBIJA" AD i rukovodilac Balkanskog MRO Andrej Kuku. Medaljom „Za zasluge pred Otadžbinom" II stepena nagrađeni su potpredsednik za poreze OAO „LUKOIL" Vladimir Vasiljev i generalni direktor OOO „LUKOIL-Centrnefteprodukt" Vladimir Dmitrijev. Počasno zvanje „Zaslužni radnik naftne i gasne industrije RF" dobili su radnici OOO „LUKOIL-Zapadni Sibir" Iljšat Davletov i Sergej Šesterikov. Takođe su dodeljena i priznanja Ministarstva energetike, počasne diplome i zahvalnice još trinaestoro radnika Kompanije.

- Veliki podvig našeg naroda zauvek će ostati u srcima onih, koji osećaju odgovornost za očuvanje istorijskog sećanja i koji se s poštovanjem odnose prema herojskoj prošlosti naše zemlje. Danas Kompanija pomaže više od 2000 veterana Velikog otadžbinskog rata i ljudi koji su prvim borbenim redovima pružali podršku iz pozadine, koji su ranije radili u preduzećima Grupe „LUKOIL", istakao je Vagit Alekperov.

  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje