LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

LUKOIL ZA MAJSTORE I O MAJSTORIMA SVOG ZANATA

{ 20.10.2019. 0:00:00 }

Za majstore i o majstorima kompanija LUKOIL SRBIJA pod nazivom „Majstori svog zanata 1 i 2“ organizuje tokom oktobra i novembra nagradne igre s bogatim nagradnim fondom od preko 300 nagrada. Glavne nagrade će svakako privući pažnju širokog kruga potrošača: šest vaučera za kupovinu „ECTO“ goriva u vrednosti od po 150.000 dinara, po jedan vaučer od 50.000 i 30.000 dinara za kupovinu „Gorenje“ kućnih aparata, vredni setovi alata „Black&Decker“. Učesnici prve igre imaju priliku i da osvoje jednu od pet umetničkih slika savremenih srpskih slikara.

„Oldtimer“, „Zagrljaj“, „Devojka“, „Lutajući putnici“ i „Nebeski parobrod“ sastaju se u jednoj tački – u umetnosti njihovih autora da prikažu svet iz drugačije vizure. Uprаvо su slikе upеčаtlјivо izdvојilе „Мајstоrе svоg zаnаtа 1“ оd mnоgоbrојnih nаgrаdnih igаrа kоје su u tоku оvе јеsеni. Slavko Krunić, Saša Montiljo, Daniel Guteša i Goran Mitrović poznata su imena u dоmаćој јаvnоsti i tо nе sаmо pоznаvаоcimа slikаrstvа, vеć i širokoj publici i lјubitеlјimа lеpih umеtnоsti.

Za vozače su uvek najzanimljivije nagrade u gorivu. Stoga će dobitnicima kroz dve nagradne igre biti dodeljeno ukupno preko milion dinara za kupovinu LUKOIL ECTO goriva kroz dnevne, mesečne i glavne nagrade.

Pravo da učesvuju imaju svi sa prebivalištem u Srbiji, ako u periodu trajanja igre na bilo kojoj benzinskoj stanici LUKOIL SRBIJA ostvare pojedinačnu kupovinu u vrednosti od minimalno 2.000 dinara i potom SMS porukom pošalju jedinstveni kod sa fiskalnog računa. Pravo učešća imaju i vlasnici kartica lojalnosti sa minimum 2.000 bodova koji žele bodove da zamene za vaučer sa jedinstvenim kodom.

  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje