LUKOIL SRBIJA d.o.o.
LUKOIL SRBIJA d.o.o.

News

CARS & COFFEE I LUKOIL PO DRUGI PUT U SRBIJI OKUPLJAJU LJUBITELJE AUTOMOBILA

{ 29.9.2019. 0:00:00 }

​Juče je u Beogradu održan drugi srpski Cars&Coffee. U organizaciji portala Autoslavia.com i Bud3.net, a pod pokroviteljstvom kompanije LUKOIL SRBIJA, ova manifestacija je okupila preko osamdeset raznovrsnih automobila koji oslikavaju ovdašnju automobilsku kulturu.

Organizatori su ovog puta imali težak izbor jer je broj mesta bio ograničen. Beogradski Cars&Coffee okupio je superautomobile, sportske automobile, oldtajmere i moderne klasike na jednom mestu. Okupljanje je počelo na benzinskoj stanici LUKOIL SRBIJA u Bulevaru oslobođenja, nastavljeno ispred Muzeja Jugoslavije. Plato muzeja jedan je od najlepših izložbenih prostora na otvorenom i u nedelju je bio pun interesantnih primeraka automobilske industrije, od automobila iz dvadesetih godina pa sve do najnovijih modela. Učesnici i posetioci skupa su tako imali priliku da svedoče evoluciji automobila, ne samo kao mašine već i predmeta strasti i ljubavi.

Koncept Cars&Coffee događaja rođen je u Americi kao neobavezno druženje entuzijasta uz nedeljnu kafu, a ubrzo se prožirio po celom svetu i postao globalni pokret. Cilj Cars&Coffee skupova je tako evoluirao u okupljanje istomišljenika širom sveta i mesto gde automobilska ljubav poprima najrazličitije oblike.


  • Novost u formatu PDF

Može da Vas interesuje